Novointel Kontakt Podrška i servis Mreže Kontakt centri IP Telefonija Mobilnost
   
Promocije

Stock Sell
Avaya rješenja
IP telefonija
Contact Center
Objedinjene komunikacije
Poslovna mobilnost
Skype gateway
Avaya PROMO ERS
Upgrade Nortel centrale
LIP Projekt
Solarni sustavi i grijanje Radno mjesto

 
Contact center express

CRM IP Office CRM Avaya lista referenci
Customer Relationship Management (CRM)

Customer Relationship Management je pojam analitike primjenjiv na procese koje provodi tvrtka za obradu svoje kontakt sa svojim klijentima. CRM softver se koristi za podršku tim procesima, pohranjivanje informacija o trenutnim i potencijalnim klijentima. Informacije u sustavu se može pristupiti i koje ste unijeli zaposlenih u različitim odjelima, kao što su prodaje, marketinga, usluga korisnicima, obuka, profesionalni razvoj, upravljanje, razvoj ljudskih resursa, te naknade.

Novointel preporuča Microsoft CRM software za tvrtke koje već koriste ostale Microsoftove uredske i serverske aplikacije, integriran s Microsoft Outlookom te sučeljem prilagođen korisnicima naviklima na rad u Microsoft Office okruženju.

Izlaskom Microsoft CRM verzije 3.0 je 'izbrušena', vrlo jednostavna aplikacija za korištenje, instalaciju, podešavanje i proširivanje sustava. Većina nezavisnih analiza ocjenjuje Microsoft CRM4 Dynamics kao jednog od najzanimljivijih igrača na polju CRM aplikacija. Hrvatsko je tržište također prepoznalo kvalitete ovog proizvoda pa on već ima i prve korisnike u našoj zemlji. Nova verzija donosi nove funkcionalnosti kojima su sada obuhvaćeni svi segmenti komunikacije s kupcem.

Temeljna prednost Microsoft CRM sustava je sličnost s drugim Microsoftovim proizvodima od kojih je preuzeto jedinstveno sučelje jednostavno za korištenje. Microsoft CRM sustav, jednostavno integrira s Microsoft Outlookom. U tvrtkama čiji djelatnici koriste Outlook u svakodnevnom poslovanju, vrijeme potrebno za edukaciju bit će kratko, jer će se djelatnici lako naviknuti na dodatak programu kojeg svakodnevno koriste. Vaši marketinški i prodajni djelatnici korištenjem ovog rješenja mogu na svojim PC ili mobilnim računalima, imati sve potrebne podatke o kupcima.

 

     
Partneri

 

Novointel   |   Kontakt   |   Podrška i servis   |   Mreže   |   Kontakt centri   |   IP Telefonija  |   Mobilnost

Pratite nas na Facebooku     Twitteru    

Copyright Novointel d.o.o.  2011   |   All rights reserved