Novointel Kontakt Podrška i servis Mreže Kontakt centri IP Telefonija Mobilnost
   
Promocije

Stock Sell
Avaya rješenja
IP telefonija
Contact Center
Objedinjene komunikacije
Poslovna mobilnost
Skype gateway
Avaya PROMO ERS
Upgrade Nortel centrale
LIP Projekt
Solarni sustavi i grijanje Radno mjesto

 
Avaya Flare Avaya Aura Avaya IP Office Avaya Communication Manager
Meeting exchange express Avaya IP SoftPhone Avaya SIP SoftPhone Avaya One-X
Avaya Video komunikacija Avaya Media Server Avaya Telefonski Aparati Avaya Media Gateway
Avaya IP SoftPhone

Avaya IP Softphone je softwareska aplikacija koja omogućuje zaposlenicima koji rade sa udaljenih lokacija, na putu, ili od kuće, da imaju jednostavan pristup potpunom setu opcija i mogućnosti Avaya Communication Manager upravljačkog softwarea preko jednostavnog grafičkog sučelja na PC-u Desktop-u, ili Laptop-u bilo kad i/ili bilo gdje to zatrebaju. Mogućnosti uključuju:

-Potpuni pristup personaliziranom desktopu za telefonske opcije direktno sa Windows PC-a
-Integracija sa Microsoft Outlook uz mogućnost „autodial“ opcije sa liste kontakata
-Mogućnost prikaza više linija
-Opcije jednostruke ili dvostruke veze
-Pristup Direktorijima (LDAP)

Avaya IP Softphone pospješuje vašu produktivnost otvarajući nove komunikacijske kanale, jer sada možete komunicirati sa vašim zaposlenicima multimedijalno odnosno koristite više opcija. na način na koji želite i kada god to želite. Avaya IP Softphone pojednostavljuje telefoniranje i primanje poziva direktno sa vaseg laptopa ili PC-a, Mobitela preko jednostavnog korisnickog sučelja (GUI) i integracije sa MS Outlook kontakt listama i direktorijima. Preko ovog sučelja, sve napredne mogućnosti i osobine Avaya Communication Manager upravljačkog softwarea su vam dostupne.

Nove osobine dodaju SIP (Session Initiation Protocol) temeljene mogućnosti instant primanja i slanja poruka te notifikacija. Ove mogućnosti pojednostavljuju zaposlenicima međusobnu dostupnost, koja je kritična u važnim poslovnim zadacima gdje je vrijeme od iznimne važnosti.

Avaya IP Softphone integrira fleksibilni IP telefonski klijent sa SIP/SIMPLE-temeljenim „Instant Messaging“ (IM) klijent koji uključuje kontakt listu drugih IP Softphone korisnika i čini telefonsku i IM prisutnost vidljivu drugim korisnicima.

Avaya IP Softphone telefonski klijent može biti konfiguriran za „Road Warrior“ ili „Telecommuter“. „Road Warrior“ konfiguracija je prikladna za korisnike koji teže imati samo jednu liniju za pristup sa udaljenih lokacija. U „Road Warrior“ konfiguraciji, glas ili audio se prenosi preko IP mreže kao „čisti glas preko IP-a“ i nudi veliku prilagodljivost u danas sveprisutnoj IP mreži. „Telecommuter“ konfiguracija je idealna za korisnike koji rade sa udaljenih lokacija sa dvije linije za udaljeni pristup. Sa tom opcijom, kontrola pristupa/mogućnosti i signalizacija je omogućena i distribuirana preko IP mreže, ali glas se prenosi drugom linijom prema ili javnoj mreži, ili digitalnoj liniji tako da omogući najvišu kvalitetu zvuka. Ova mogućnost se može proširiti i na mobilne uredjaje.

U „Telecommuter“ konfiguraciji, Avaya komunikacijski server povezuje dvije veze u jednu. Avaya IP Softphone također može biti konfiguriran za podijeljenu kontrolu između Avaya IP, ili digitalnih telefona. Konfiguracija IP telefona omogućuje korisnicima da se logiraju i kontroliraju svoje telefone preko Avaya IP Softphonea. Korisnici mogu govoriti i slušati kroz svoje telefone i mogu kontrolirati i administrirati svoje pozive i sa IP Softphonea i sa IP Telefona, za raziku od „Telecommuter“ konfiguracije. Ove mogućnosti uvelike pospješuju produktivnost integrirajući mogućnosti IP Softphonea i Managera za Osobne Informacije kao što je Microsoft Outlook sa IP Telefonom. Avaya IP Softphone Verzija 5 je kompatibilna sa Microsoft Windows 2000, Win ME i Win XP operativnim sistemima.

Avaya IP Softphone za Pocket PC

Avaya IP Softphone za Pocket PC je softwareska aplikacija koja pruža potpune mogućnosti Avaya IP Softphonea na bilo koji Windows CE operiran uredjaj (kao naprimjer HP iPAQ Pocket PC).

Avaya IP Softphone za Pocket PC pruža i podržava potpune mogućnosti i funkcije Avaya Communication Managera.
Avaya IP Softphone za Pocket PC pruža transparentni pristup u stvarnom vremenu prema kontroli glasovnih komunikacija pospješujući i podržavajući sve mogućnosti Avaya Communication Managera, kao što su kontrola vise simultanih poziva, transfer i konfrencija - i sve to upravljajući uređajem kojeg mozete držati u vašoj ruci. Avaya IP Softphone za Pocket PC pruža jednostavno „point and click“ nazivanje iz direktorija kao što je lista kontakata u Microsoft Outlooku.

Avaya IP Softphone za Pocket PC omogućuje radnicima da budu u pokretu dok pristupaju sveobuhvatnim i naprednim mogućnostima moderne telefonije na njihovim Pocket PC temeljenim uređajima. Avaya IP Softphoneom za Pocket PC, možete koristiti napredne telefonske funkcije sa bilo koje lokacije a sa istom funkcionalnošću kao da ste u vlastitom uredu. U kombinaciji za bežičnim mogućnostima Pocket PC-a, Avaya IP Softphone za Pocket PC pruža vam punu funkconalnost mobilnog desktopa preko standardnih kupovnih Pocket PC uređaja i standardnog 802.11 sučelja. Pospješuje mogućnosti vašeg Avaya komunikacijskog servera i pruža mogućnosti povečane mobilnosti te povečava cijenu investicije bez potrebe za novim specijaliziranim hardwareom.

Avaya IP Softphone za Pocket PC je downloadabilna aplikacija za stranke koje posjeduju Avaya IP Softphone licencu. Pruža kompletni set Avaya MultiVantage software pozivnih mogućnosti preko grafičkog prikaza vašeg Avaya multi-linijskog telefona, sa identičnim brojem ekstenzije, tipkama za brzo biranje (speed dial) i osobnim postavkama. Mobilni radnici mogu primati i slati pozive od virtualno bilo kuda, a udaljeni radnici se mogu spojiti na bazu podataka kompanije WLAN-om, ili privatnom mrežom (VPN).

Avaya IP Softphone za Pocket PC je idealni odabir za radnu okolinu gdje je komunikacija kritična, a mobilni telefoni nisu dozvoljeni, kao na primjer bolnice i za druge industrije u velikim prostorima sa bežičnom infrastrukturom, kao što su velike tvornice sa proizvodnim pogonima ili akademski prostori.

     
Partneri

 

Novointel   |   Kontakt   |   Podrška i servis   |   Mreže   |   Kontakt centri   |   IP Telefonija  |   Mobilnost

Pratite nas na Facebooku     Twitteru    

Copyright Novointel d.o.o.  2011   |   All rights reserved