Novointel Kontakt Podrška i servis Mreže Kontakt centri IP Telefonija Mobilnost
   
Promocije

Stock Sell
Avaya rješenja
IP telefonija
Contact Center
Objedinjene komunikacije
Poslovna mobilnost
Skype gateway
Avaya PROMO ERS
Upgrade Nortel centrale
LIP Projekt
Solarni sustavi i grijanje Radno mjesto

 
Avaya Flare Avaya Aura Avaya IP Office Avaya Communication Manager
Meeting exchange express Avaya IP SoftPhone Avaya SIP SoftPhone Avaya One-X
Avaya Video komunikacija Avaya Media Server Avaya Telefonski Aparati Avaya Media Gateway
Avaya Flare

Avaya Flare je revolucionarni softver koji nudi jedinstveno i uvjerljivo multimedijalno iskustvo.

Isporučeno na Avaya desktop video uređaju, Avaya Flare ™ nudi brz i jednostavan pristup u stvarnom vremenu komunikacijskim i alatima za poslovnu suradnju. Mogućnosti uključuju desktop video, društvene medije, audio / video / web-konferenciju, više direktorija, instant poruke i još puno toga. To eliminira potrebu za korištenjem različitih sučelja i različite vrsta alata za poslovnu komunikaciju.

Avaya desktop video uređaja je fit-for-purpose alat s high definition videom i audiom visoke kvalitete u kombinaciji s kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir . Avaya Flare ™ i desktop video uređaj zajedno će povećati produktivnost korisnika i omogućiti jednostavnu suradnju.

Avaya Flare ™ iskorištava SIP-baziranu Avaya Aura ™ komunikacijsku platformu. Korisnici komuniciraju i surađuju bez obzira na vrstu mreže ili kako pristupiti toj mreži.

Avaya desktop video uređaja

Avaya desktop video uređaja je isplativ video desktop alat za poslovne aplikacije. Osim HD videa, značajke uređaja uključuju telefon, web konferencije, društvene medije, kalendar i još puno toga. Uređaj Desktop Video sa Avaya Flare ™ platformom može se koristiti za konsolidaciju alata kao što su stolni telefon, telefon za audio konferencije i video. Koristeći se kao uređaj za uslugu korisnicima, uređaj omogućuje korisnicima da dobiju informacije i jednim klikom komuniciraju s kontakt centar stručnjacima.

Avaya Aura ™ Collaboration Server

Za postojeće Avaya Aura ™ korisnike koji još uvijek nisu nadogradili svoje sustave na najnovije izdanje, Avaya Aura ™ Collaboration Server omogućuje krajnjem korisniku našu najnoviju SIP-based Avaya Flare ™ Platformu i Avaya videokonferencije na jednom poslužitelju.

 

     
Partneri

 

Novointel   |   Kontakt   |   Podrška i servis   |   Mreže   |   Kontakt centri   |   IP Telefonija  |   Mobilnost

Pratite nas na Facebooku     Twitteru    

Copyright Novointel d.o.o.  2011   |   All rights reserved