Novointel Kontakt Podrška i servis Mreže Kontakt centri IP Telefonija Mobilnost
   
Promocije

Stock Sell
Avaya rješenja
IP telefonija
Contact Center
Objedinjene komunikacije
Poslovna mobilnost
Skype gateway
Avaya PROMO ERS
Upgrade Nortel centrale
LIP Projekt
Solarni sustavi i grijanje Radno mjesto

 
Kabliranje

WLAN-WiFi Avaya Nortel Avaya mrežna rješenja
Avaya Nortel

Ethernet Routing Switch 2500 Seriess

Ethernet Switch Routing 2500 je serija energetski učinkovitih, ekonomičnih Fast Ethernet preklopnika pogodnih za male poslovnice i umrežavanje različitih odjela tvrtki koji se nalaze u neposrednoj blizini . Serija 2500 nudi napredne QoS funkcije, konvergencije, sigurnost, IP usmjeravanje, zajedno s jedinstvenim slaganjem klasa. Softversko licenciranje omogućit će ovim preklopnicima da se polako nadograđuju kako Vaš posao raste.

Ethernet Routing Switch 4500 Seriess

Ethernet Routing Switch 4500 serija dizajnirana je za poduzeća koja žele razvijati svoje sposobnosti objedinjenih komunikacija. Ethernet Routing Switch 4500 serija je skup Fast Ethernet i Gigabit Ethernet preklopnika  koji nude odlične performanse i vrlo su energetski efikasni. Oni se koriste u tvrtkama za umrežavanje i nude niz mogućnosti koje uključuju IP usmjeravanje, QoS funkcije, konvergencija  i sigurnost. Ovi preklopnici nude visoku pouzdanost u kombinaciji s vanjskim redundantnim napajanjem.

Ethernet Routing Switch 5500 Seriess

Dizajnirana za poduzeća koja koriste  podatkovne centre, umrežavanje podatkovnih centara I aplikacija, ova najsvestranija serija Ethernet preklopnika nudi visoku razinu performansi i niz naprednih mogućnosti.

     
Partneri

 

Novointel   |   Kontakt   |   Podrška i servis   |   Mreže   |   Kontakt centri   |   IP Telefonija  |   Mobilnost

Pratite nas na Facebooku     Twitteru    

Copyright Novointel d.o.o.  2011   |   All rights reserved