Novointel Kontakt Podrška i servis Mreže Kontakt centri IP Telefonija Mobilnost
   
Promocije

Stock Sell
Avaya rješenja
IP telefonija
Contact Center
Objedinjene komunikacije
Poslovna mobilnost
Skype gateway
Avaya PROMO ERS
Upgrade Nortel centrale
LIP Projekt
Solarni sustavi i grijanje Radno mjesto

 
Najnovije promocije

NAJNOVIJE U HRVATSKOJ , PA I U SVIJETU DRUŠTVENIH MREŽA

VIDEO PRIJENOS, INTERAKTIVNOST , AKTIVNA PROMOCIJA

Predstavljamo Vam projekt LIP ( izvedeno sa engleskog live, interaction & promotion )  prijenos u živo, interakcija i aktivna promocija.

  • Live Show   - prijenos zabava, promocija, prezentacija,..,  u realnom vremenu u živo preko interneta
  • Interakcija - aktivno sudjelovanje sudionika, članova  i  gostiju preko vlastitog community portala
  • Aktivna promocija – promocija koja se mijenja u realnom vremenu  i  ima neograničen doseg  tržišta i grupa korisnika  i gostiju

 

Live Show se obavlja web kamerom ili s više njih preko interneta.  Potrebna je internet konekcija PC ili laptop.  Prijenos se obavlja preko aplikacije koja je ugrađena u Vaš community portala, nije potrebno neko posebno znanje, stručnost, sistem se automatski  pokreće .
Prednosti su:

  • neograničena promocija Vaših proizvoda,usluga i  događanja  , te reklamiranje drugih  partnera
  • svatko može pratiti prijenos zabave, prezentacije, kongresa ili drugih images3događanja  u realnom vremenu
  • prijenos zabave u živo može pozitivno  utjecati na odluku potencijalnog gosta da se pridruži eventu.

 

 

Interakcija  -   to znači aktivan odnos sa gostima, korisnicima , prezentatorima, izvođačima te im  pružiti  osjećaj da mogu aktivno sudjelovati u kreiranju zabava,I drugih događanja te odabira  ponude pića i sve ostalo što je vezano uz to.

Pruža se mogućnost da kreirate ankete preko kojih možete doći do pravih informacija primjer:  koje izvođače najviše žele gosti, koj tip glazbe, omiljeno piće, da li je potrebno da se kreiraju neki paketi sa popustom i sl... Informacije potrebne za Vašu ispravnu odluku kako biste imali što bolje rezultate.

Omogućava gostima da na Vašem community portalu mogu postavljati svoje fotografije, da mogu imati chat, stvaranje grupe, forum, spajanje i upoznavanje i još mnogo drugih opcija,  znatno više no što ima i Facebook .

Sa druge strane taj community portal omogućava Vam da dokumentirate sva događanja , zabave,.., fotografijama, video zapisima.
To  može dodatno zainteresirati  goste da posjećuju Vaš community portal i da aktivno sudjeluju u njegovom kreiranju. Svatko želi da vidi fotografije ili video sa neke zabave i pritom otvara drugu mogućnost dodatnog prihoda, te  Vaš community portal u vrlo kratkom vremenu postaje popularan (on će biti integriran i sa facebook), a  to znaći da će privući oglašivače, vezano za piće, modu  i općenito za sve.
Za vrlo kratko vrijeme će ovaj portal sam sebe isplatiti i onda će to biti novi izvor prihoda tijekom cijele godine.

Aktivna Promocija - na community portalu imate mogućnost da postavljate“ Event kalendar“ što znači da možete mnogo ranije ukazati na neke zabave koje su ugovorene i možete raditi anketu vezano za tu ponudu.
Možete vršiti promociju određenog događaja, promocija pića ili nečeg drugog, promocija zabave u dolasku.
Pruža Vam mogućnost da sami izvođači preko video isječka, (snima se direktno na aplikaciji nije potrebno ništa dodatno samo web kamera) da pozivaju goste, snimite intervjue … sve se to automatski  odmah pojavljuje na portalu.

Sve ove usluge imaju jednu zajedničku osobnost svi oni pokreću znatiželju kod gostiju, na taj način Vi dobivate potrebne informacije za bolje poslovanje, prilagođavate se njihovim željama odnosno Vi ste sve bliže onome što gosta čini zadovoljnim. Zadovoljan gost se uvijek vraća. Isto tako imate mogućnost da Vašu ponudu prezentirate na mnogo većem tržištu praktično neograničeno.
Usporedba između ovog LIP Projekta i efekta i troška tiskanih plakata je u korist ove naše ponude iz više razloga mi pružamo višestranu korisnu uslugu  a trošak je neusporedivo manji.

Naša usluga nije jednokratnog karaktera kao kod plakata ona se samo nadograđuje.
LIP projekt nije trošak on je Vaš novi izvor prihoda tijekom cijele godine.

Zatražite našu ponudu za Vašu LIP opciju usluge

  • klik na ovaj link vodi Vas do stranice predloška  Vaše društvene mreže:

LIVEPARTY

Novointel –Informatika

 

     
Partneri

 

Novointel   |   Kontakt   |   Podrška i servis   |   Mreže   |   Kontakt centri   |   IP Telefonija  |   Mobilnost

Pratite nas na Facebooku     Twitteru    

Copyright Novointel d.o.o.  2011   |   All rights reserved